SijaintiNurmijärvi
OsoiteSärkilahdentie 84, Röykkä, 05200 05200 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 22.04.2019, klo 10.30
Päättyy: 22.04.2019, klo 14.00

Tämän viikon viikkolenkki ajetaan pääsiäismaanantain kyseessä ollessa päivälenkkinä ja hieman pidempänä. Matka on noin 30 km leppoisalla vauhdilla. Ajetaan Sääksjärven ja läheisten järvien ympäri ja poiketaan myös Evoc-reittiä pohjoiseen Herusten suuntaan! Mukaan eväät ja taukotakki. Taukoja pitään sopivasti, mutta nuotitaukoa ei pidetä ruohikkopalovaaran takia!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Paikan päällä!

Tapahtuman nimiMaastopyöräilyn viikkolenkki
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöHannu Malinen
Sähköpostihannu.malinen@kolumbus.fi
Puhelinnumero0408220694

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.