SijaintiSastamala

AjankohtaAlkaa: 08.05.2018, klo 18.00
Päättyy: 08.05.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaVinkin vapaa-aikakeskus

Harjoituksia on neljä kertaa ja ensimmäinen kerta ti 8.5. Kokoontuminen aina Vinkin vapaa-aikakeskuksella klo 18. Polkijat jaetaan iän ja/tai taitotason mukaan ryhmiin, kaksi tai kolme ryhmää. Ryhmillä on omat vetäjät. Maastopyöräilyyn vasta tutustuvat polkevat ja temppuilevat Vinkin läheisyydessä ja jo hieman enemmän polkeneet lähtevät tutustumaan alueen polkuverkostoon. Harjoituksissa ajetaan siirtyminä myös yleisiä teitä. Harjoitukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomat. Harjoitusten kesto: pienet 75 min., isot 90 min Osallistujilta vaaditaan: Oma pyörä, kypärä, juomapullo ja pientä evästä.

Tapahtuman nimiMaastopyöräilyä toukokuussa
Tapahtuman lajiMaastopyöräily

YhteyshenkilöJorma Tahvanainen
Sähköpostijorma.tahvanainen57@gmail.com
Puhelinnumero0405347157

VAMMALAN RETKEILIJÄT RY

Vammalan Retkeilijät on aktiivinen, ulkoilun ja retkeilyn parissa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kaikenikäisten luonnossa olemista ja hyvää oloa.