SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 04.05.2019, klo 11.00
Päättyy: 04.05.2019, klo 15.00
KokoontumispaikkaRaision ABC-asema

Maastopyöräilyn saloihin saloihin opastaa mikko Koivu. Lenkillä saat vinkkejä ja tutustut luontoon eri näkökulmasta. Soveltuu myöa aloitteleville. Tarvitset säänmukaiset varusteet, juomapullon ja maastopyörän. Lenkillä on kypäräpakko. Tervetuloa maastopyöräilemään!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Lisätietoja antaa pyöräilyn vetäjä Mikko Koivu, puhelin 044 211 1385

Tapahtuman nimiMaastopyöräilyä Raisiossa
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.