SijaintiEspoo
OsoiteNuuksiontie 84, 02820 02820 Espoo

AjankohtaAlkaa: 03.03.2019, klo 12.00
Päättyy: 03.03.2019, klo 15.00

Ota mukaan vettä, lämmintä juotavaa, eväitä ja sauvat. Paistamme myös makkaraa nuotiolla. Pakkasraja -15C. Mikäli ei ole tarpeeksi lunta, retki tehdään patikoiden. Kerro ilmoittautuessasi, tuletko omilla lumikengillä vai haluatko lainata järjestäjältä. Tapahtuma on yksi neljästä Uudenmaan latualueen Tapahtumapassi-retkestä ja -tapahtumasta 2019, joihin osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja. Pääpalkintona on 100 euron lahjakortti retkeilytarvikeliikkeeseen. Kolme merkintää tapahtumapassissa oikeuttaa osallistumaan pääpalkinnon arvontaan. Muut tapahtumat: 25.5. Lajikokeiluja Oittaan ulkoilukeskuksessa, 3.8. Suunnistus haltuun -tapahtuma Vaakkoilla ja 19.10. Perheiden metsäretkipäivä Nurmijärvellä.

Tapahtuman nimiLumikenkäretki Solvallassa
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöPekka Kinnunen
Sähköpostipekka.kinnunen@espoonlatu.fi
Puhelinnumero040 550 4010

ESPOON LATU RY

Espoon Latu ry on virkistysliikuntayhdistys, joka järjestää kaikille avoimia retkeilyyn ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja neuvontaa.