SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 09.02.2019, klo 10.00
Päättyy: 09.02.2019, klo 14.00
KokoontumispaikkaVeteraanimaja

Tule tutustumaan erilaisiin lumikenkiin ja lumikenkäilyn perus tekniikkaan. Voit osallistua omilla tai järjestäjien lumikengillä. Paikalla myös muutama pari lasten lumikenkiä. Varustaudu säähän sopivin ulkoilu vaatteinen. Jalkineiksi tukevat retki- tai ulkoilukengät. Muistathan että myös talvella liikuttaessa on naututtava nestettä? Ota siis mukaan lämmintä juotavaa. Paikalla nuotio jossa voit paistaa omat makkarat ja nauttia eväitäsi. Tapahtuma toteutetaan yhdessä Suomen Lumikenkäilijät ry:n kanssa.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Lisätiedustelut p. 040 5111122 / keke

Tapahtuman nimiLumikenkäily tutuksi
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusHelppo
Hinnoittelu0,00 jäsen
5,00 ei jäsen

YhteyshenkilöKeijo West
Sähköpostikeijo.west@kolumbus.fi
Puhelinnumero0405111122

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.