SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 11.02.2018, klo 11.00
Päättyy: 11.02.2018, klo 14.00
KokoontumispaikkaBisan maja

Kurssilla perehdytään lumikenkäilytekniikkaan maastoon suuntautuvan retken lomassa. Kuulemme myös lumikenkäilyn historiasta ja erilaisista välineistä. Säänmukainen vaatetus ja jalkineeksi lumikenkäilyyn käyvät parhaiten jämäkkälestiset, nilkkaa tukevat, vaelluskengän tyyppiset retkeilyjalkineet. Kouluttajana on lumikenkäilyn asiantuntija Sami Halén. Kurssi on Vantaan Ladun jäsenille maksuton, muilta kurssimaksu on 10 euroa sisältäen opetuksen ja lumikengät sekä sauvat käyttöön. Kurssille otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ja se järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Tapahtuman nimiLumikenkäily tutuksi -kurssi
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 08.02.2018 mennessä
HinnoitteluVantaan Ladun jäsenille maksuton, muut 10 €

YhteyshenkilöHannu Kerman
Sähköpostihannu.kerman@kolumbus.fi
Puhelinnumero 0400 474 445

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.