SijaintiRistiina

AjankohtaAlkaa: 23.02.2019, klo 10.30
Päättyy: 23.02.2019, klo 15.00
KokoontumispaikkaHangastenmaan kylätalo

Ristiinan Rinkan järjestämä laturetki Kylälahdelle. Lähtö Ristiinasta entisen linjaautoaseman parkkipaikalta kimppakyydein klo.10 Autot pysäköidään Hangastenmaan kylätalon pihaan (Pakkilantie 237) josta yhdyslatu jätepisteelle.Latu alkaa Parkkilan tieltä Hangastenmaan entisen koulun ja Hangastemaantien välisestä maastosta.Matkaa kylälahden laavulle on yhteensuuntaan 6km. Laavulla tulet ja evästelymahdollisuus.Sään mukaine varustus ja omat eväät.TERVETULOA MUKAAN!

Tapahtuman nimiLaturetki Ristiinassa
Tapahtuman lajiLaturetket
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöAsko Partanen
Puhelinnumero0407034203

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.