SijaintiNurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 17.03.2018, klo 12.00
Päättyy: 17.02.2018, klo 17.00
KokoontumispaikkaVeteraanimaja

Talven viimeinen kuukauden lenkki ja mastopyöräilypäivä Sääsissä.Tällä kertaa ei mökki ole käytössä, mutta nuotipaikka ja sauna käytössä lenkin jälkeen. Yhteislenkille lähdetään noin klo 12 -11.30. Lenkki kelien mukaan. Mahdollisuus myös lumikenkäilyyn ja muuhun tamppailuun, luisteluun tai hiihtoon, jos kelit suosiolliset. Omat eväät ja saunavarusteet mukaa. Avantokin yritetään saada auki! Yhteissauna, joten uikkarit myös! Omat lenkit myös mahdolliset.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Paikalla voi ilmoitautua!

Tapahtuman nimiKuukauden MTB-lenkki ja kokoontuminen
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusHaastava
Ilmoittautuminen 17.03.2018 mennessä
Hinnoittelu2 € saunamaksu

YhteyshenkilöHannu Malinen
Sähköpostihannu.malinen@kolumbus.fi
Puhelinnumero0408220694

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.