Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteHulvelankatu 35, 21200 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 13.03.2018, klo 18.00
Päättyy: 13.03.2018, klo 20.00

Lisätietoa

Raision Rinkka r.y.;n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 13.3.2018 klo 19 alkaen Luontotarha Lumikossa, Hulvelankatu 35 Raisio. Esillä on sääntöjen määräämät asiat ( mm. toimintakertomus ja tilinpäätös). Tule paikalle jo klo 18, silloin Varsinais-Suomen Sydänpiirin toiminnanjohtaja, sydänhoitaja Nanette Huovinen kertoo sydänpiirin toiminnasta ja aiheesta 'tunne pulssisi'. TULE KOKOUKSEEN ** VAIKUTA TOIMINTAAN ** OLE AKTIIVINEN KAHVITARJOILU **** TERVETULOA **** JOHTOKUNTA

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ennen kokousta klo 18 alkaen Varsinais-Suomen Sydänpiirin toiminnanjohtaja, sydänhoitaja Nanette Huovinen kertoo sydänpiirin toiminnasta sekä aiheesta 'tunne pulssisi'. Ei erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKokouskutsu -kevätkokous
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo
Ilmoittautuminen Ei ilmoittautumista

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero044 080 2430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...