SijaintiNurmijärvi
OsoiteAstrakanintie 100, 05200 05200 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 16.11.2018, klo 17.30
Päättyy: 16.11.2018, klo 20.00

Perjantaina 16.11 seikkaillaan pimeässä metsässä! Ota oma otsa- tai taskulamppu mukaan (uusin paristoin tai täyteen ladatut) ja tulkaa hämäräpuuhiin koko perheellä. OPASTETTU ALOITUS VAIN KLO 17.30-18.00 Rajamäen hautausmaan parkkipaikalta. Metsäreitti kulkee laavulle, jossa voitte grillata omat makkarat tai syödä iltapalaa eväsrasioiden kätköistä. Istuma-aluset kannattaa myös pakata mukaan. Paluumatkalle tarvitaan jälleen lamppuja. Mitähän kaikkea metsästä löytyykään tuolloin? Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan, tervetuloa mukaan!

Tapahtuman nimiKoko perheen hämärähommat
Tapahtuman lajiPerheliikunta
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöSanna Puhakka
Sähköpostisk.puhakka@gmail.com
Puhelinnumero0405245706

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.