SijaintiRistiina

AjankohtaAlkaa: 10.05.2018, klo 10.00
Päättyy: 10.05.2018, klo 12.00
KokoontumispaikkaUrheilukentän maasto

Valtakunnallinen unelmien liikuntapäivä toteutetaan Ristiinassa teemalla- Koko perhe retkeilee-matalan kynnyksen retkeilypäivä.Tapahtuma järjestetään Ristiinan kirkonkylän urheilukentän maastossa. Rasteja ja toimintaa koko perheelle.Mukana mm. ravitsemusterapeutti Heli Pyrhönen on kertomassa terveellisistä retkieväistä.Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman nimiKOKO PERHE RETKEILEE-UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöLeena Hytönen
Sähköpostileena.hytonen@hotmail.com
Puhelinnumero0403557039

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.