SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 01.05.2022, klo 00.00
Päättyy: 22.09.2022, klo 23.59
KokoontumispaikkaPyöräilijän kotiosoite

Kilometrikisa on leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat omaa ja joukkueensa kilometrisaldoa kisan aukiolon ajan. Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan, ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti.
Tule sinäkin keräämään kilometrejä Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa ja kohottamaan kuntoa! Mukaan pääset rekisteröitymällä kisasivuilla. Liity sen jälkeen joukkueeseemme.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Voit liittyä mukaan joukkueeseen osoitteessa www.kilometrikisa.fi. Joukkue: Vantaan Latu ja Polku, osallistumiskoodi: vanlapo2022

Tapahtuman nimiKilometrikisa, Vantaan Latu ja Polku
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400811570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.