SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 01.05.2021, klo 00.00
Päättyy: 22.09.2021, klo 23.59
KokoontumispaikkaPyöräilijän kotiosoite

Kilometrikisa on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minka tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa. Katso lisätiedot verkkosivultamme. Tule mukaan Vantaan Ladun ja Polun juokkueeseen!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Voit liittyä mukaan joukkueeseen osoitteessa www.kilometrikisa.fi. Joukkue: Vantaan Latu ja Polku, osallistumiskoodi: vanlapo2021

Tapahtuman nimiKilometrikisa 2021
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400811570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.