SijaintiVantaa

AjankohtaAlkaa: 06.05.2018, klo 10.00
Päättyy: 06.05.2018, klo 10.00
KokoontumispaikkaKuusijärven ulkoilukeskus

Opastetulle, kaikille avoimelle retkelle lähdetään Kuusijärven ulkoilukeskuksen kokoustalon edestä klo 10. Reitin voi kulkea myös omaan tahtiin merkittyä metsäpolkua pitkin Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Lähtöpaikka on opastettu kokoustalon edessä. Reitin varrella on luontokysymyksiä, joiden vastaukset voi tarkistaa majalla. Siellä voi ostaa juotavaa ja syötävää sekä istuskella nuotion äärellä. Bisan maja on avoinna klo 10-15. Muu oheisohjelma päivitetään verkkosivuille lähempänä retkipäivää.

Tapahtuman nimiKeväinen 12. polkuretki
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöJonas Kouvonkorpi

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.