SijaintiNurmijärvi
OsoiteKotorannantie 73, 05250 05250 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 16.05.2018, klo 18.00
Päättyy: 16.05.2018, klo 20.30

NurLan keskiviikkomelonta Sääksjärvelle lähtee osoitteesta Kotorannantie 74, kokoonnutaan parkkipaikalle jonka vieressä olevaan konttiin kalusto on sijoitettu. Muista ottaa mukaan vaihtovaatteet kuivapussiin, aurinkolasit, päähine ja juotavaa. Kierrämme Sääksjärven ja matkaa tulee noin 8 kilometriä, kelistä riippuen tähän kuluu aikaa noin 2 tai 3 tuntia. Käytössä NurLan kalusto, mutta omin välineinkin saa osallistua.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tapahtuman nimiKeskiviikkomelonta
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa
Hinnoittelu6 €/ Nurmijärven Ladun jäsen
8 €/ ei jäsen

YhteyshenkilöSusanna Sihvo
Sähköpostisusannasihvo@yahoo.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1800 (11/2020). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.