SijaintiTampere

AjankohtaAlkaa: 18.05.2018, klo 18.00
Päättyy: 20.05.2018, klo 17.00
KokoontumispaikkaTampere

Kaikille avoin kesäretkikurssi Kortejärven tilalla Kintulammilla. Kurssin aikana käydään läpi retkeilyn perusteita, varusteita, suunnistusta, ensiapua ja majoitteita Suomen Ladun ja Tunturiladun koulutusmateriaalien pohjalta. Kouluttajina toimivat kokeneet Tunturiladun kouluttajat mm Pete Mäkelä ja Hanna Sinilehto. Kurssin hinta tunturilatulaisille 120 e ja muille 140 e. Hinta sisältää ruokailut, majoituksen yhteismajoituksessa kämpässä pe-la, telttapaikan la-su, kurssimateriaalin ja saunan pe ja su. Siirtyminen kohteeseen Tampereen keskustasta kimppakyydein (noin 30 km).

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautumiset petemakela1@gmail.com

Tapahtuman nimiKesäretkikurssi 18.-20.5.2018 Tampereella
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 30.04.2018 mennessä
Hinnoittelu140 e
120 e Tunturiladun jäsenet

YhteyshenkilöPetri Mäkelä
Sähköpostipetemakela1@gmail.com

TUNTURILATU RY / KOLBMA RY

Tunturikerho Kolbma on Pirkanmaalla toimiva Tunturilatu ry:n paikalliskerho. Tunturilatu on valtakunnallinen vaellusretkeilyyn erikoistunut Suomen Ladun jäsenjärjestö. Lapin vaellusten lisäksi teemme kotiseudulla päivä- ja viikonloppuretkiä kaikkina vuodenaikoina patikoiden, hiihtäen, pyöräillen ja meloen.