SijaintiVantaa
Osoite Vantaa

AjankohtaAlkaa: 01.05.2021, klo 00.01
Päättyy: 31.10.2021, klo 23.59

Olemme nyt ensimmäistä kertaa mukana Kävelykilometrikisassa. Kisaamme leikkimielellä kesäisestä ulkoilusta nauttien ja omaa kuntoa kohottaen. Osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ylös ja kartuttavat omaa sekä joukkueensa kilometrisaldoa. Mukaan voi liittyä koko kisan ajan . Tervetuloa joukkueeseemme!

Ilmoittautumisen lisätietoja

Voit liittyä mukaan joukkueeseen osoitteessa https://kavelykilometrikisa.fi/ Joukkue: Kävelykipinä, Vantaan Latu ja Polku, osallistumiskoodi: vanlapo2021

Tapahtuman nimiKävelykilometrikisa 2021
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400811570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.