SijaintiInkoo
OsoiteInkoon Rannikkotie 2290, 10210 Inkoo

AjankohtaAlkaa: 05.05.2018, klo 09.00
Päättyy: 05.05.2018, klo 18.00

Aamukahvit ja tehtävien jako klo 9. Työlistalla on kämpän ja rakennusten siivousta, pihan kunnostusta, puutarhakalusteiden kesäkuntoon laittamista... Päivällä on tarjolla soppaa – omat ruokailuvälineet mukaan. Soppakauhan heiluttaja kaipaa tietoa, moniko tulee sopalle. Päivän päätteeksi (n. klo 15) sauna odottaa saunojia. Ilmoittautumiset pehtorille ti 2.5. mennessä: Iitu Gerlin,iitu.gerlin@gmail.com tai 040 707 4598 (mieluiten tekstari). Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

Tapahtuman nimiKärrin talkoot 5.5.
Tapahtuman lajiMuu
Ilmoittautuminen 02.05.2018 mennessä

YhteyshenkilöIitu Gerlin

TUNTURILATU RY / TUNTURIKERHO KAVTSI RY

Tervetuloa Tunturikerho Kavtsin sivuille!

Tunturilatu ry:n Tunturikerho Kavtsi ry on pääkaupunkiseudulla toimiva retkeilykerho. Kerho järjestää vaelluksia ja retkiä niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa. Kavtsin tarkoituksena on edistää jäsenistön retkeilyharrastusta ja Lappi-tietoutta. Järjestämme myös paikallisretkiä ja viikonloppuretkiä muualle Suomeen.

Kavtsilaiset kokoontuvat kerran kuukaudessa kerhoiltoihin (syyskuusta toukokuuhun).