Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteKisakatu 4, 21200 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 30.09.2018, klo 08.30
Päättyy: 30.09.2018, klo 16.00
KokoontumispaikkaKerttulan liikuntakeskus

Lisätietoa

Valittavana on 9 km, 13 km ja 21 km pituiset reitit. Kaikki reitit lähtevät Kerttulan liikuntahallilta ja suuntautuvat 8-tien itäpuolelle. *lyhin 9 km kiertää ABC aseman jälkeen Hiitinmäen kautta Raisionjoen tuntumaan ja sieltä Petterinpellon vieritse Kerttulaan. *Keskimmäinen 13 km reiitti nousee Kullaanvuorelle luonnonsuojelualueen lävitse näkötornin tuntuman ja kääntyy paluumatkalle Ruskon Lähteenmäkeen Raisionjoen itärannalle. Reitti tunnetaan Kullanpolun nimellä. *Pisin 21 km suuntautuu Karevan suolle ja kulkee sitten pienen matkan Humikka-Rusko tien(Hujalantie) pohjoispuolella. Reitti yhdistyy 13 km reittiin huoltopisteen yläpuolella. Retkimaksu sisältää mehuhuollon reittien varrella huoltopisteissä sekä perillä Kerttulassa ja kunniakirjan. KAIKILLA REITEILLÄ ON MAKKARAN PAISTOMAHDOLLISUUS. 13 km ja 21 km - reittien mehuhuolto sijaitsee n 100 m näkötornista itään metsätien päässä. Tässä huoltopisteessä on MYYNTIÄ mm kahvia, pullaa ja makkaraa. 9 km lenkillä voi paistaa makkaraa ( omia) , paistopaikka on Vesilaitoksen saunan luona.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu lähtöpaikalla Kerttulan liikuntahallin aulassa. Tule mehulle ja ilmoittaudu myös lenkin jälkeen, kiitos.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKarevan kierto Polulta polulle polkuretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo
Ilmoittautuminen 30.09.2018 mennessä
Hinnoittelu5 euroa aikuisilta
0 euroa alle 15 vuotiailta

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero044 080 2430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut

Ladataan...