SijaintiKouvola

AjankohtaAlkaa: 18.12.2018, klo 17.00
Päättyy: 18.12.2018, klo 17.00
KokoontumispaikkaUlkoilumaja

Joulurauhan julistaminen eläimille ja metsänväelle. Ota mukaan kynttilälyhty. Sään mukainen vaatetus. Joulurauha julisstaa Anjalankosken seurakunnan kirkkoherra Eija Murto. Mukana myös Myllykosken Metsästysyhdistys. Metsästä palamme kotalaavulle jossa odottavat nuotiomakkarat ja -kahvit. Tervetuloa!

Tapahtuman nimiJoulurauhan julistaminen eläimille ja metsänväelle
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöRaija Härmä
Sähköpostiraija.harma@pp.inet.fi
Puhelinnumero0405524575

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.