SijaintiYlivieska
OsoiteLehdontie, 84100 84100 Ylivieska

AjankohtaAlkaa: 18.12.2018, klo 17.00
Päättyy: 18.12.2018, klo 19.00

Jouluinen hämäräpolkuTi 18.12. klo 17-19 Ylivieskan Pohjannevantien metsässä Autojen parkkeeraus Lehdontien varteen, josta polun alkuun n. 500 m. Yhteensä kävelyä tulee max 2 km riippuen parkkipaikasta Kuusimetsän siimeksessä kulkeva n. 700 m pitkä polku on opastettu lyhdyin ja heijastimin. Polun varrella metsän eläimet ovat joulutunnelmissa. Valoa pimeään tuo myös nuotio, jonka äärellä mehu- ja piparitarjoilu sekä tactical food retkiruokamaistiaisia. Nuotiopaikalle pääsee rattailla. Reitin voi kiertää otsalampun kanssa. Lapsille yllätys. Tervetuloa kokemaan metsänväen joulutunnelma!

Tapahtuman nimiJouluinen Hämäräpolku
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöSari Lehtola
Sähköpostisarianelmi@gmail.com

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.