SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 23.05.2018, klo 15.00
Päättyy: 23.05.2018, klo 19.00
KokoontumispaikkaPähkinämäen ulkoilumaja

Hyvä Jäsen! Sinulla on nyt oivallinen tilaisuus harrastaa hyötyliikuntaa mm. puiden pilkkomista ja haravointia hyvässä seurassa ja talkoohengessä. Samalla voi tutustua yhdistyksemme jäseniin ja vaihtaa kuulumisia. YHDISTYS TARJOAA PIENTÄ SYÖTÄVÄÄ JA JUOTAVAA. Majalla sinulla on mahdollisuus saunomiseen.

Tapahtuman nimiJäsenilta ja majatalkoot Pähkinämäessä
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.