SijaintiRaisio

AjankohtaAlkaa: 17.04.2019, klo 17.30
Päättyy: 17.04.2019, klo 20.30
KokoontumispaikkaRaisionlahden lintutornilla

Kokoontuminen lintutornilla klo 17.30, p-paikka Nesteentien varrella Tervetuloa tornille kaikki linnuista kiinnostuneet! Jos sinulla on kiikarit tai kaukoputki, ota mukaan. Tornilla on myös lintuharrastajia kaukoputkien kanssa ja he avustavat kevätmuuton tarkkailussa.

Tapahtuman nimiIltaretki Raisionlahden lintutornille
Tapahtuman lajiLinturetket
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Teemme läheistä yhteistyötä Raision kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä lähialueen yhdistysten kanssa.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.