SijaintiTurku

AjankohtaAlkaa: 17.05.2021, klo 10.39
Päättyy: 15.06.2021, klo 00.00
KokoontumispaikkaPomponrahka Parkkipaikka(Haapa-alho

Hyvinvointipolku mielenmaisemiin: Milloin olet viimeksi ottanut aikaa itsellesi ja kysynyt mitä kuuluu? Nyt siihen on tilaisuus Pomponrahkan luontopolulla, jonka varrelta löydät hyvinvointipolun. Polun kysymykset sopivat kaiken ikäisille ja sen voi kiertää yksin mietiskellen tai yhdessä kysymysten ääreen hiljentyen. Luontopolku on noin 2 km mittainen ja melko helppokulkuinen. Lyhyeltä matkalta löydät kuitenkin metsää, kalliota ja hienoja suoalueita sekä pitkospuita. Luontopolun parkkipaikka löytyy läheltä Vahdontien ja ohikulkutien risteystä (https://goo.gl/maps/TeHKC6Crw9wdqFSc6). Lähelle pääsee myös esimerkiksi paikallisbussin linjoilla 2A ja 2B (Liljalaakson päätepysäkki). Myös Runosmäen ulkoilureitiltä on yhteys luontopolulle ohikulkutien ylittävän kävelysillan kautta.

Tapahtuman nimiHyvinvointipolku mielenmaisemiin
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöIda Erling
Sähköpostiida.erling@turunlatu.fi
www-sivutwww.turunlatu.fi

TURUN LATU RY

Turun Latu keskittyy toiminnassaan kaikkina vuodenaikoina tapahtuvaan ulkoliikuntaan.
Tavoitteena on saada kaikenikäisten elämäntavaksi ulkoilu ja liikunta.

Turun Ladun toiminta tapahtuu vapaaehtoisten voimin. Lajivastaavat, ohjaajat ja hallituksen jäsenet eivät saa mitään palkkiota toiminnastaan.

Turun Latu ry. on perustettu 1.10.1956 ja se on rekisteröity 30.10.1956.
Turun Latu on Suomen Ladun jäsenyhdistys. Y- tunnus 0142277-4