SijaintiNaantali

AjankohtaAlkaa: 10.05.2018, klo 08.30
Päättyy: 10.05.2018, klo 18.00
KokoontumispaikkaNaantalin linja-autoasema

Unelmienliikuntapäivänä toteutamme retken Sastamalaan. Ritajärven luonnonsuojelualueen muodostavat kolme erämaista järveä, joiden ympärillä retkeilyreitit polveilevat vanhojen metsien monimuotoisissa maisemissa. Luonnonsuojelualue on kooltaan 127 hehtaaria. Se on valittu vuoden 2017 retkikohteeksi. Alueella on 3 merkittyä reittiä, Valkeajärven reitti, Ylisen Ritajärven reitti sekä Alisen Ritajärven reitti, jotka voi yhdistää yhteensä kahdeksan kilometrin reitiksi. Lähistöllä sijaitsee myös omassa rauhassa Ritajärvi. Reitistön varrella on laavu, tulentekopaikkoja, kuivakäymälöitä ja varaustupa. Lähtö linja-autoasemalta klo 8.30. Yhdistyksen jäsenille retki on MAKSUTON. Varaa mukaasi juotavaa ja evästä. Paluu Naantaliin n klo 17-18.

Ilmoittautumisen lisätietoja

retki on jäsenille maksuton.

Tapahtuman nimiHelatorstain retki
Tapahtuman lajiRetkeily