SijaintiRistiina

AjankohtaAlkaa: 07.06.2018, klo 18.00
Päättyy: 07.06.2018, klo 19.30
Kokoontumispaikkavanha urheilukenttä

Tule tutustumaan tähän hauskaan lajiin Ristiinan kirkonkylän vanhalla urheilukentällä to 7.6.2018 klo,18 alkaen.Laji sopii kaikenikäisille.Kokeillaan heittoja ja tutustutaan sääntöihin oppaana Juha Muikku. Lajin taitajat ovat tervetulleita mukaan. Kahvi ja mehutarjoilu.Tervetuloa kaikki mukaan!

Tapahtuman nimiFrisbeegolf-ilta
Tapahtuman lajiFrisbeegolf
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöJuha Muikku
Puhelinnumero0400347919

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.