SijaintiEspoo
OsoiteEMMA-museo, Ahertajantie 5, Tapiola, 02100 Espoo

AjankohtaAlkaa: 04.05.2019, klo 10.30
Päättyy: 04.05.2018, klo 15.00

Tänään ajellaan Espoon keskuspuiston ja rantaraitin hiekkateitä, kierretään myös Soukanniemi meren rantaa myötäillen. Retken kokonaispituus n. 50 - 55 km ja kahvilla pysähdytään tietysti sopivassa taukopaikassa. Lähtö klo 10.30 EMMA-museolta, Ahertajantie 5, Tapiola, tulethan paikalle vähän ennen lähtöaikaa. Varustus sääennusteen mukainen, ota mukaan myös pyörääsi sopiva varasisärengas, retki ajetaan omalla vastuulla. Lisätietoja pyöräretkistä www.espoonlatu.fi ja Espoon Ladun Facebookista. Retken vetäjä Antero Kaleva, antero.kaleva@gmail.com tai 050-3903160. Tervetuloa pyöräilemään mukavassa porukassa.

Tapahtuman nimiEspoon keskuspuisto, Suokanniemi ja rantaraitti
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusKeskivaativa

YhteyshenkilöAntero Kaleva
Sähköpostiantero.kaleva@gmail.com
Puhelinnumero050-3903160

ESPOON LATU RY

Espoon Latu ry on virkistysliikuntayhdistys, joka järjestää kaikille avoimia retkeilyyn ja liikuntaan liittyviä tapahtumia ja neuvontaa.