SijaintiVarkaus

AjankohtaAlkaa: 31.10.2018, klo 14.00
Päättyy: 31.10.2018, klo 15.30
KokoontumispaikkaUimahalli Ilopisara, peilisali

Yhteistyökumppanimme Varkauden Sydänyhdistys on lähettänyt meille seuraavan kutsun. VARKAUDEN SYDÄNYHDISTYS KUTSUU VARKAUDEN LATULAISET BOCCIA-KISAAN KESKIVIIKKONA 31.10. KLO 14.00 -15.30 VARKAUDEN UIMAHALLI ILONPISARAN PEILISALIIN. SYDÄMELLISESTI TERVETULOA KISAAMAAN JA VIETTÄMÄÄN YHTEISTÄ ILTAPÄIVÄÄ! Kisa on jatkoa viime huhtikuussa käydylle kisalle. Lähdetään nytkin joukolla mukaan iloiseen tapahtumaan.

Tapahtuman nimiBoccia-kisa
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöLea Jantunen
Sähköpostilea.e.jantunen@gmail.com
Puhelinnumero0449894044

VARKAUDEN LATU RY

Varkauden Latu ry:n toimintaperiaatteena on toimia ensisijaisesti luonnossa tapahtuvan kuntoliikunnan kuten hiihdon, patikoinnin, pyöräilyn ja retkeilyn edistämiseksi Varkauden kaupungin ja sen ympäristökuntien asukkaiden keskuudessa.

Suomen Ladun strategian mukaisesti Varkauden Latu ry tukee toiminnallaan jokaista löytämään itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.