SijaintiVarkaus

AjankohtaAlkaa: 18.04.2018, klo 14.00
Päättyy: 18.04.2018, klo 15.30
KokoontumispaikkaUimahalli

Varkauden Sydänyhdistys ja Varkauden Latu järjestävät Sydänviikolla ke 18.4.2017 klo 14-15.30 leikkimielisen Boccia-kisan uimahallin pelisalissa. Kisan säännöt kerrotaan paikan päällä, samoin joukkueet jaetaan paikan päällä . Kisaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa mukaan joko kisaamaan tai katsomaan ja kannustamaan.

Ilmoittautumisen lisätietoja

Ei ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuman nimiBoccia-kisa Sydänviikolla
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöLea Jantunen
Sähköpostilea.e.jantunen@gmail.com
Puhelinnumero044 989 4044

VARKAUDEN LATU RY

Varkauden Latu ry:n toimintaperiaatteena on toimia ensisijaisesti luonnossa tapahtuvan kuntoliikunnan kuten hiihdon, patikoinnin, pyöräilyn ja retkeilyn edistämiseksi Varkauden kaupungin ja sen ympäristökuntien asukkaiden keskuudessa.

Suomen Ladun strategian mukaisesti Varkauden Latu ry tukee toiminnallaan jokaista löytämään itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.