SijaintiKouvola
OsoiteKymenrannatie 4, 46800 46800 Kouvola

AjankohtaAlkaa: 30.05.2018, klo 18.00
Päättyy: 30.05.2018, klo 19.30

Kaikille avoin melontaan tutustumisilta. Yhdistyksen kajakit ja varusteet ovat käytettävissä. Voit kokeilla eri merkkisillä kajakeilla melontaa Kymijoella. Ydistyksen melonnanharrastajat ja ohjaajat avustavat ja opastavat, samalla saat tietoa melonta-asioista, - retkistä sekä yhdistyksen muusta toiminnasta. Paikalle voi tulla klo 18.00 - 19.30 välisenä aikana. Tervetuloa!

Tapahtuman nimiAvoimet ovet - Melonta tutuksi
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo

YhteyshenkilöRaija Härmä
Sähköpostiraija.harma@pp.inet.fi
Puhelinnumero0405524575

MYLLYKOSKEN LATU RY

Myllykosken Latu on Myllykoskella Kouvolan kaupungissa toimiva kunto- ja terveysliikuntajärjestö, jonka toiminnan tavoitteena on tehdä tunnetuksi säännöllisen liikunnan, ulkoilun ja aktiivisen elämäntavan toteuttamisen merkitystä jokaisen ihmisen hyvinvoinnille. Yhdistys tarjoaa liikuntapalveluja ja –tapahtumia jäsenistölle sekä paikkakunnan asukkaille. Ulkona toteutettava liikunta tapahtumien ja retkien merkeissä on keskeinen osa toimintaan.