SijaintiSalla

AjankohtaAlkaa: 30.10.2020, klo 17.30
Päättyy: 30.10.2020, klo 21.15
KokoontumispaikkaLomakodin sauna

Tervetuloa avantouinnin virkistävään maailmaan! Saunavuoroilla koronan vuoksi uutena käytäntönä vakivuorot tai satunnaiskävijän etukäteisilmoittautuminen. Avantokävijöiksi ovat tervetulleita yhdistyksen jäsenet ja satunnaisesti heidän vieraansa. Tarkempia tietoja voit lukea www.sallanlatujapolku.fi/avantouinti tai kysyä Outi Korpisaarelta 0400970945.

Tapahtuman nimiAvantosauna
Tapahtuman lajiTalviuinti
HaastavuusHelppo
Hinnoittelu3 €/sauna/jäsen
7 €/sauna/vierailija
2 €/ei saunaa/jäsen
55 €/syyskausi/jäsen

YhteyshenkilöOuti Korpisaari
Sähköpostiouti.korpisaari@hotmail.com
Puhelinnumero0400970945

SALLAN LATU JA POLKU RY

Sallan latu ja polku on perustettu v. 1978. Jäseniä on noin 200. Olemme aktiivinen yhdistys. Hiihto, lumikenkäily, avantouinti, patikointi, retkeily, pyöräily, frisbeegolf, geokätköily kuuluu mm repertuaariimme. Keväällä voit osallistua Sallan järjestämällemme Sallan laturetkelle ja uida avannossa lokakuulta toukokuulle. Tervetuloa mukaan toimintaan!