SijaintiNurmijärvi
OsoiteKotorannantie 49, 01900 01900 Nurmijärvi

AjankohtaAlkaa: 03.03.2018, klo 11.00
Päättyy: 03.03.2018, klo 15.00
KokoontumispaikkaRajamäen urheilualueen pysäköintipaikka. Ilmainen bussi kuljetus

Monipuolinen talvitapahtuma erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Ohjelmassa mm liukumäki, hiihtokoulua, lumikenkäilyä, nuotioita, jättiritsat, pilkkimistä , alppigurling, jääkaruselli, lumenveistoa, lumiluolia jne. Myös saunallinen avantouinti mahdollisuus.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Nurmijärven kunnan liikuntatoimen, Kiljavanrannan, Kiljavanopiston ja sen opiskelijoiden, Raamäen Kehityksen, Nurmijärven reserviläisten, LomakotiKotorannan ja monien muiden paikallisten toimijoiden kanssa, YHDESSÄ.

Tapahtuman nimiAngry Birds Go Snow Nurmijärvi
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusErittäin helppo
HinnoitteluMaksuton

YhteyshenkilöTimo Pasanen

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 1900 (05/2021). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.