JAALAN JALOISET RY

Jaalan ympäristössä ja lähialueilla toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Järjestämme mukavia retkiä ja tapahtumia sekä ylläpidämme patikkapolulla Jaalan kirkonkylän lähellä laavua sekä kahta melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa. Tule mukaan viihtymään reippaaseen joukkoomme!

Yhdistyksen tiedot

PaikkakuntaKouvola
LatualueKymi-Vuoksen Latualue
MaakuntaKymenlaakso
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä28.02.1991
Yhdistyksen nro190
Yhdistyksen rekisterinumero158.968
Rekisteröintipäivä30.08.2013
Y-tunnus2442278-5

Yhteystiedot

Puhelin0447847411 (pj)
Sähköpostieero.niskala@repovesikeskus.fi
Kotisivuthttp://jaalanjaloiset.fi/
Blogi
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn

Toimintamuodot

Hiihto Kävely Lumenveisto Lumikenkäily Melonta Patikointi Retkeily Vaellus

Lisätietoa

Yhdistys ylläpitää Karhulammen laavua ja sinne kulkevaa reittiä, n. 3 km. Reitti lähtee Jaalan kirkonkylän vesitornilta. Reitti on helppokulkuinen, mutta ei sovi liikuntaesteisille.

Ylläpidämme myös kahta melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa Verla yläpuolisessa vesistössä Niskajärvellä. Paikkojen varustuksena on laituri, tulentekopaikka, pöytä, puuvaja sekä kuivakäymälä. Paikat toimivat roskaton-periaatteella: Minkä jaksat tuoda, sen jaksat myös viedä pois. Tämän periaatteen mukaan kuivakäymälöissä ei ole paperihuoltoa.

Syksyn elämää

Jaalassa on kiva seurata syksyn tapahtumia syys-lokakuun vaihteessa. Nykyään kirkonkylän pelloille tulee usein isoja parvia hanhia muuttomatkallaan. Parvet voivat viipyä täällä viikkoja.

Nuumaniemi

Siisti paikka melojille. Sopii hyvin levähtämiseen ja eväiden nauttimiseen päiväretkellä. Nuotiopuut ja puucee löytyvät myös!

Karhulammen laavu

Karhulammen laavu on saanut uuden katon. Nyt ei vuoda! Laavun takana on huollettu myös puucee. Siellä on nyt kompostoiva käymälä.

Ladataan...