Webinaarit

Tältä sivulta löydät kootusti Suomen Ladun järjestämät webinaarit ja koulutukset. Webinaarin mahdollinen tallenne lisätään kyseiseen uutiseen webinaarin jälkeen.

OLENMELOJA -konseptin esittelytilaisuus 20.5.2021

Jäsentemme keskuudessa melonta on suosituin aloitettavaksi uudeksi lajiksi. Jos yhdistyksessäsi jo melotaan tai edes pohditaan melonnan aloittamista, tule #olenmeloja -konseptin esittelytilaisuuteen!

#olenmeloja -konsepti on osa matalan kynnyksen melonnan kehittämishanketta, jonka tavoitteena on saada kolmen vuoden aikana 10 000 uutta melonnan harrastajaa. Hankekumppaneina Melonta- ja Soutuliitolla ovat Suomen Latu ja Finlands Svenska Idrott.

Uuden konseptin tarkoitus on tehdä melontaharrastuksen aloittamiskynnys mahdollisimman matalaksi palvelemalla melonnasta kiinnostuneita potentiaalisia harrastajia "yhden luukun -periaatteella". Latuyhdistyksille #olenmeloja -konsepti antaa työkaluja yhdistyksen melontatoiminnan kehittämiseksi.
Tilaisuus on identtinen tammikuussa ja viime syksynä pidettyjen kanssa

Tule mukaan torstaina 20.5. klo 18-19 tämän linkin kautta: https://meet.google.com/nvh-eqjo-ssm