Webinaarit

Tältä sivulta löydät kootusti Suomen Ladun järjestämät webinaarit ja koulutukset. Webinaarin mahdollinen tallenne lisätään kyseiseen uutiseen webinaarin jälkeen.

Nuku yö ulkona 2022 -yhdistysinfo 4.5.2022

Luvassa tämän vuoden kampanjasuunnitelman ja erilaisten tapahtumakonseptien esittely Suomen Ladun toimesta.

Tervetuloa osallistumaan Nuku yö ulkona 2022 -yhdistysinfoon 4.5.2022 klo 17-18:30. Paikalla myös viime vuosien tapahtumajärjestäjiä kertomassa omia kokemuksiaan erikokoisten tapahtumien järjestämisestä. Luvassa siis hyvien käytäntöjen jakamista, keskustelua ja mahdollisiin kysymyksiin vastaamista.

Tapahtuma järjestetään online-tapaamisena Google Meetsissä. Hyppää mukaan linjoille ja nappaa käytännön vinkit talteen juuri teidän yhdistyksen tapahtumaa varten! Tapahtumalinkki aukeaa 16:45: meet.google.com/ncs-numw-azu