Webinaarit

Tältä sivulta löydät kootusti Suomen Ladun järjestämät webinaarit ja koulutukset. Webinaarin mahdollinen tallenne lisätään kyseiseen uutiseen webinaarin jälkeen.

Latunen -etäkahvit 12.4.2021 klo 18:00

Onko yhdistyksenne järjestänyt pidempiä perheretkiä? Tai kiinnostaisiko teitä järjestää sellaisia, jopa yön yli retkiä? Tulkaa etäkahveille joko kertomaan omia kokemuksianne tai kuulemaan vinkkejä muilta!

Järjestämme maanantaina 12.4. klo 18:00-19:30 Latunen -etäkahvit, tulkaa siis kertomaan joko omia kokemuksianne tai kuulemaan vinkkejä muilta. Jos retkikeskustelulta jää aikaa, vaihdetaan myös ideoita, mitä kaikkea toimintaa perheille voi järjestää veden äärellä.

Etäkahveja emännöi ja isännöi tuttuun tapaan perheliikunnan työryhmän jäsenet. Tällä kertaa "kahvinkeittovuorossa" ovat Anu Vammalan Retkeilijöistä, Henri Saimaan Ladusta ja Lauri Joensuun Ladusta.

Paikka: Google Meet, linkki: https://meet.google.com/ywu-qgvw-heu