Webinaarit

Tältä sivulta löydät kootusti Suomen Ladun järjestämät webinaarit ja koulutukset. Webinaarin mahdollinen tallenne lisätään kyseiseen uutiseen webinaarin jälkeen.

Brändikyselyn tuloksia 13.4., 14.4. ja 15.4.

Brändikyselyn tuloksia 13.4., 14.4. ja 15.4.

Latu mainittu! Se, mitä muut meistä ajattelevat on aina kiinnostavaa ja osana Suomen Ladun stragian päivitystä teetimme Taloustutkimuksella brändikyselyn. Tule kuulemaan, miten Suomen Ladun brändi on kehittynyt ja muuttunut kuluneella strategiakaudella.

Suomen Ladun Taloustutkimuksella teettämän brändikyselyn tuloksia esitellään 3-osaisessa webinaarissa. Katso tallenteet alta ja lataa esitys (PDF, avautuu uuteen ikkunaan).

ti 13.4. klo 9 aiheena "Miten Suomen Latu nähdään? Imago ja mielikuvien kehittyminen." Katso tallenne osasta yksi: TULOSSA 

ke 14.4. klo 12 aiheena "Ei nimi miestä pahenna... Suomen Ladun nimi, viestinnän huomaaminen ja kiinnostus jäsenyyttä kohtaan." Katso tallenne osasta kaksi: TULOSSA

to 15.4. klo 13 aiheena "Ulkona nukkumista ja sauvakävelyä. Miten suomalaiset ulkoilevat ja mitkä lajit heitä kiinnostavat?" Katso tallenne osasta kolme:

Webinaarissa esitellään brändikyselyn tuloksia eri näkökulmista ja esittelyn jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Jokainen osa käsittelee aineistoa eri näkökulmasta. Jokaisen session kesto on 30 minuuttia, joten luvassa tiivis ja "osallistujaystävällinen" kokonaisuus.

Tervetuloa mukaan! 

Ladataan...