Webinaarit

Tältä sivulta löydät kootusti Suomen Ladun järjestämät webinaarit ja koulutukset. Webinaarin mahdollinen tallenne lisätään kyseiseen uutiseen webinaarin jälkeen.

Jokamiehen-/jokaisenoikeuksia käsittelevä webinaari 3.11.2023

Webinaarissa kuullaan puheenvuoroja ja keskustellaan jokamiehen-/jokaisenoikeuksien lakiperustasta, historiasta, käytön ja merkityksen muutoksista, sisältämistä velvollisuuksista, sekä maanomistajien odotuksista niitä kohtaan. Webinaarissa käsitellään myös ajankohtaista nimiasiaa pohtien sitä, mikä olisi paras termi kuvaamaan jokamiehen-/jokaisenoikeuksien sisältöä. 

Lue lisää

Minustako ohjaaja -webinaarit 25.10., 15.11. ja 29.11.

Suomen Latu toteuttaa syksyllä 2023 Minustako ohjaaja -webinaarisarjan, joissa tutustutaan syvemmin ohjaajuuteen Suomen Ladussa ja Suomen Ladun tarjoamiin koulutuksiin. Tule kuulolle ja innostumaan!

Lue lisää

Polkujuoksukauden aloitus 16.5.2023

Webinaari on tarkoitettu kaikille Suomen Ladun polkujoksun ohjaajille sekä polkujuoksusta kiinnostuneille.

Lue lisää

Turvallisuutta yli lajirajojen 8.5.2023

Mitä turvallisuus on ja miksi sitä on tärkeä miettiä? Miten edistämme turvallista harrastusympäristöä? Mitä ovat psyykkinen ja sosiaalinen turvallisuus? Luennoimassa Taija Kunelius.

Lue lisää

Tiistaiteemat kuukauden ensimmäisenä tiistaina

Tiistaiteemat kokoavat yhdistyksille suunnattuja tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tiiviiksi kokonaisuudeksi jokaisen kuukauden ensimmäiselle tiistaille. Tiistaiteemat toteutetaan etänä Google Meetin kautta ja tapahtumat alkavat klo 18.00.

Lue lisää

Vastuullinen yhdistystoiminta - vinkkejä käytäntöihin 15.11.2022

Tule kuulemaan miten vastuullisuutta voidaan edistää yhdistystoiminnassa.

Lue lisää

Hyvän ulkoilupaikan perustaminen: polkureitit 7.11.2022

Toimivan ja luonnossa virkistäytymiseen houkuttelevan ulkoilupaikan perustamisessa tulee ottaa monia asioita huomioon.

Lue lisää

Jokamiehenoikeudet 5.10.2022

Jokamiehenoikeudet ovat ulkoilumme ja luonnon virkistyskäyttömme perusta: ne ovat kansallisaarteemme, joita tulee vaalia. Webinaarissa käydään läpi mitä jokamiehenoikeudet tarkoittavat ja mitä oikeuksia ja velvollisuuksia ne pitävät sisällään.

Lue lisää

Järjestömme nimi tulevaisuudessa 7.9.2022

Avoin keskustelutilaisuus järjestön nimeen liittyen.

Lue lisää

Seikkailevat perheet -info 12.9.2022

Seikkailevat perheet -toiminta on helppo tapa uudistaa tai jopa luoda kokonaan uutta yhdistyksen koko perheen toimintaa. Tule kuulemaan, mistä toiminnassa on kyse.

Lue lisää

Ladataan...