Webinaarit

Tältä sivulta löydät kootusti Suomen Ladun järjestämät webinaarit ja koulutukset. Webinaarin mahdollinen tallenne lisätään kyseiseen uutiseen webinaarin jälkeen.

Jäsenhankkijaverkoston etätapaaminen 17.6.2021

Tule kuulemaan alkusyksyn jäsenhankintasuunnitelmista

Lue lisää

Kohti uutta strategiaa! 5.5., 10.5., 19.5. ja 26.5.

Suomen Latu valmistelee uutta strategiaa vuosille 2022-2028. Tulevaa strategiaa on valmisteltu toimistolla ja strategiatyöryhmässä toimintaympäristöanalyysien muodossa. Järjestämme toukokuussa neljä webinaaria, joissa esitellään tässä vaiheessa löydettyjä tuloksia.

Lue lisää

Kuntavaaliwebinaari 24.5.2021

Tule mukaan osallistumaan ja kysymään, puhutaan ulkoilusta! Webinaarin tavoitteena on valottaa ulkoilun merkitystä kunnassa asukkaiden hyvinoinnin lisääjänä. Samalla esittelemme viisi ulkoilua edistävää vaaliteemaamme. 

Lue lisää

OLENMELOJA -konseptin esittelytilaisuus 20.5.2021

Jäsentemme keskuudessa melonta on suosituin aloitettavaksi uudeksi lajiksi. Jos yhdistyksessäsi jo melotaan tai edes pohditaan melonnan aloittamista, tule #olenmeloja -konseptin esittelytilaisuuteen!

Lue lisää

Seikkailevien perheiden retkikohteet 18.5.2021

Auttakaa Seikkailevia perheitä! Tällä hetkellä perheet kaipaavat vinkkejä hyvistä perheretkikohteista ja omatoimiretkeilystä enemmän kuin koskaan.

Lue lisää

Suomen Ladun Vapepa-verkoston etätapaaminen 11.5.2021 klo 18-19

Tervetuloa ensimmäiseen Suomen Ladun Vapepa-verkoston etätapaamiseen kuulemaan lisää Vapepa-toiminnasta ja kenties jakamaan oman yhdistyksen hyviä käytäntöjä!

Lue lisää

Reitin suunnittelu ja Trailmapin käyttö 11.5.2021

Tule oppimaan, miten suunnittelet ja toteutat hyvän reitin esimerkiksi polkujuoksulenkille, maastopyöräilyretkelle tai iltapatikointiin.

Lue lisää

Jäsenhankkijaverkoston etätapaaminen 22.4.2021

Tervetuloa mukaan jakamaan kuulumisia jäsenhankinnasta ja markkinoinnista!

Lue lisää

Brändikyselyn tuloksia 13.4., 14.4. ja 15.4.

Latu mainittu! Se, mitä muut meistä ajattelevat on aina kiinnostavaa ja osana Suomen Ladun stragian päivitystä teetimme Taloustutkimuksella brändikyselyn. Tule kuulemaan, miten Suomen Ladun brändi on kehittynyt ja muuttunut kuluneella strategiakaudella.

Lue lisää

Tapahtumien järjestäminen korona-aikana ti 13.4.2021

Koulutus on suunnattu pienempiä ja suurempia tapahtumia järjestäville yhdistyksille.

Lue lisää

Ladataan...