Tervetuloa mukaan Ohjaajaklubin koulutuspäiville Siilinjärvelle 8.-9.6.

to 2. toukokuuta 2019 10.01.00

Lauantaina ohjelmassa on yhteistä koulutusta koko ohjaajaklubin väelle. Ohjelmassa on mm. koulutusta ohjaajan pedagogisista taidoista, toimivia case-esimerkkejä eri ulkoilumuotojen toteuttamisesta sekä yhdessä ulkoilua ja verkostoitumista toisten ohjaajien kanssa.

Sunnuntaina on tarjolla jatkokoulutuspäivä polkujuoksun ja maastopyöräilyn ohjaajille tai lajien ohjaamisesta kiinnostuneille harrastajille. Päivä sisältää mm. käytännön harjoitteita, jatkokoulutusta lajien ohjaamiseen, reittisuunnitteluharjoitteita sekä ideoiden ja kokemusten jakoa saman lajin ohjaajien kesken.

Lauantain koulutuspäivä on tarkoitettu vain Suomen Ladun ohjaajaklubilaisille. Jos et ole vielä ohjaajaklubilainen, liittyminen on helppoa ja sen voi tehdä saman tien osoitteessa: suomenlatu.fi/ohjaajarekisteri.  

Suomen Latu tarjoaa viikonlopun ohjelman ja koulutuspäivän ruokailut. Matkat ja majoitukset, sekä iltaruuat osallistujien tulee kustantaa itse. Majoituksen voit halutessasi varata ja maksaa meidän kauttamme ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.5. tästä.

Ohjaajaklubilaisille järjestetään kaksi samanlaista koulutusviikonloppua, joista ohjaaja voi valita itselleen sopivamman. Toinen koulutusviikonloppu järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.–10.11.2019. Ilmoittautuminen marraskuun koulutuspäiville aukeaa syksyllä.

Ladataan...