Marrasterveiset Lounais-Suomesta

ke 30. lokakuuta 2019 10.36.00

Nyt on syyskokousten aika. Joku yhdistys on jo varmaan ehtinyt pitää oman syyskokouksensa, toisilla se vielä on edessä. Latualueemme syyskokous pidettiin lokakuun alussa ja järjestön syyskokous viime viikonloppuna. Järjestön syyskokouksessa 27.10.2019 Rokualla valittiin Kirre Palmi Suomen Ladun uudeksi puheenjohtajaksi. Lounais-Suomen latualue toivottaa Kirren tervetulleeksi latuperheeseen ja Pekka Alaselle toivotamme upeaa uutta elämänvaihetta. Syyskokouksessa valittiin myös hallitusedustajat erovuoroisten tilalle. Lounais-Suomen latualueen edustajana hallituksessa pitkään toiminut Ilpo Vuori ei enää asettunut ehdolle. Latualueeltamme valittiin Jorma Tahvanainen Suomen Ladun hallitukseen seuraaviksi kolmeksi vuodeksi 2020-2022. Onnittelut Jormalle! Jorma on Vammalan Retkeilijät ry:n sekä Retkeily- ja Vaellusoppaat ry:n jäsen. Ilpolle lämpimät kiitokset työpanoksesta.

Järjestön kokouksessa oli esillä tärkeitä asioita. Lounais-Suomen latualueen yhdistyksiä oli järjestön kokouksessa päättämässä näistä asioista vain viisi yhdistystä, kaikkiaan yhdistyksiä oli mukana 68.

Muutama tärkeä asia:
- Jäsenmaksut 2020 on ilmoitettava viim. 29.11.
- Haku Suomen Ladun työryhmiin on auki 27.11. asti.
- Suomen Ladun Vapaaehtoistoiminta jäsenyhdistyksessä -koulutus Lounais-Suomen latualueen jäsenyhdistyksille. Koulutus koostuu yhdestä viikonlopusta 8.-9.2.2020 sekä yhdestä päivästä, joka on 22.8.2020.  

LoLa-aluepostia uutiskirje on lähetetty jokaiselle alueemme yhdistykselle, useammalle henkilölle yhdistyksessä. Uutiskirjeessä on alueen syyskokouksen kokousmuistio, sisältäen ensi vuoden toimintasuunnitelman sekä kutsun vapaaehtoistoimintakoulutukseen. Jos haluat tilata itsellesi alueen uutiskirjeen, ota yhteyttä!

Syksy kääntyy kohti talvea. Valoköynnöksiä ja muita kausivaloja on ilmestynyt pihoille ja kotien ikkunoihin. Hämärähommat, pimeäpolku, marrasvalkeat yms. esiintyvät latuyhdistysten tapahtumakalentereissa. Pyritään nauttimaan loppusyksyn ja alkutalven hetkistä kaikin aistein ja ulkoilun punaamin poskin.

Marjo Tahvanainen
alueyhdyshenkilö
p. 050 377 6596
marjo.tahvanainen@netti.fi

Kuvassa Jorma Tahvanainen, joka valittiin Lounais-Suomen latualueen edustajaksi Suomen Ladun hallitukseen.

Ladataan...