LoLa-nalle kiertää Lounais-Suomessa

to 6. kesäkuuta 2019 12.18.00

Toukokuu meni nopeasti, kun seurasin LoLa-nallen seikkailua Lounais-Suomessa. Polkupyöräviestin Facebook-sivulle on lisätty paljon ihania kuvia matkan varrelta, mukavia hetkiä tallennettuna. Viestiä on viety eteenpäin niin koleassa ja sateisessa säässä kuin auringonpaisteessakin. Viesti päättyy perjantaina 14.6. Saloon. Peimarin Latu ja Polku tuo viestin Salon torille on n. klo 18. Toivottavasti paikalle saapuu runsaasti vastaanottajia, muitakin kuin minä.

Polkupyöräviestistä lähtee sähköinen kysely yhdistysten puheenjohtajille ja pyöräviestin yhdyshenkilöille. Kyselyn avulla kartoitamme ajatuksia ja kommentteja pyöräviestin toteutuksesta, aikataulusta ym. Kaikki palaute on tärkeää. Aluetyöryhmä pohtii, voisiko pyöräviestin järjestää ensi vuonna uudelleen. Lähtöpaikka olisi eri ja ajosuunta päinvastainen. Mitähän muuta uutta viestiin voisi suunnitella? Kaikenlaista palautetta voi lähettää sähköpostilla myös suoraan minulle.

Alueemme toinen iso tapahtuma on Satakunnan Kansansoutu, joka järjestetään 5.-7.7. Satakunnan Kansansoutu soudetaan Sastamalan Vammalasta Poriin. LoLa:n veneeseen voi vielä ilmoittautua soutamaan. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu juhannukseen asti. Ilmoittautumiset seppoevalio@gmail.com. Soutaa voi yhden päivän tai koko matkan.

Retkiruokaa luonnosta -aluekoulutus pidetään 31.8. Kurjenrahkan kansallispuistossa. Paikka on Rantapiha, Savojärven reitin varrella. Kutsu koulutukseen on lähetetty yhdistyksille. Ilmoittautumiset viimeistään 16.8.

Alueen syyskokous pidetään 5.10. perinteisesti Piknik -risteilyllä, kutsu tulossa myöhemmin. Syyskokouksessa päätetään mm. alueen ensi vuoden toimintasuunnitelma. Aluetyöryhmä kokoontui toukokuun lopulla ja pohti ehdotusta alueemme ensi vuoden toimintasuunnitelmasta. Lähetämme aluetyöryhmän ehdotuksen viimeistään syyskuun alussa yhdistyksille, jotta ehditte tutustua siihen ennen kokousristeilyä. Toiveita toimintasuunnitelmaan liittyen voi myös lähettää minulle.

Kedollinen kukkii,
saavillinen saunahetkiä,
hyppysellinen hauskuutta,
litra laulua!
Aimo annos aurinkoa!
Suven suloisuutta!

Kesäterveisin

Maikki

Marjo Tahvanainen
Lounais-Suomen latualue
alueyhdyshenkilö
p. 050 377 6596

Kuva: Pertti Tiuttu, Huittisten Latu ja Polku
Kuvassa LoLa -nalle vie polkupyöräviestiä.

Ladataan...