Latunen -verkostotapaaminen Tampereella 12.10.2019

ma 19. elokuuta 2019 13.54.00

Järjestämme vuosittain verkoston jäsenille maksuttoman verkostotapaamisen, missä jaamme ideoita, innostumme ja opimme toisiltamme. Tämänvuotinen tapaamisemme on lauantaina 12.10. Tampereella Scandic Rosendahlissa. Tapaamisia on vuosien varrella järjestetty eri teemoilla ja toiveiden mukaisesti tällä kertaa tavoitteenamme on vahvistaa yhdistysten jo olemassa olevaa (tai orastavaa) lasten ja perheiden toimintaa sekä mahdollistaa vertaistuki ja verkostoituminen. Lisäksi osallistujat pääsevät tutustumaan Suomen Ladussa tänä syksynä käynnistyneisiin lastentoiminnan ja perheliikunnan hankkeisiin ja siihen, mitä iloa niistä voisi olla teidän yhdistyksellenne. Toimistolta mukana ovat Nina, Anna, Tuija ja Susa ja mukana järjestelyissä sekä erityisesti lauantain iltapäivän ohjelmassa myös Suomen Ladun Lastentoiminnan työryhmä.

Alustava ohjelma 12.10. (pieniä muutoksia voi tulla)

klo 9                 Aloitus

klo 9.30-12      Suomen Ladun lasten ja perheiden toiminnan kuulumiset ja hanketyöpajat

klo 12               Lounas

klo 13               Perheliikuntaa: Luontokuntosali ja Varasmysteeri-peli (ulkona)

klo 14-16.30    Yhdistystoiminnan työpajat (kaikki osallistuvat molempiin, välissä kahvitauko)

1. Pitääkö olla huolissaan - Tuo jokin huoli oman yhdistyksesi lasten ja perheiden toiminnasta, pureskellaan sitä porukalla
2. Tuunauspaja - Jaa muille luottoleikkisi tai muu tekeminen, josta haluaisit vieläkin paremman. Tuunataan yhdessä.

klo 16.30-17    Loppukeskustelut

Tapaamisen jatkeena, samassa paikassa, järjestetään sunnuntaina 13.10. Muumien retkeilykoulutyöpaja. Työpajan jälkeen lounastamme ja vierailemme Muumimuseossa.

Sekä Latunen-verkostotapaamiseen että sunnuntain työpajaan ja museovierailuun tarjoamme kaksi maksutonta paikkaa per yhdistys. Joten jos yhdistyksessänne ei ole vielä nimettyä Latunen-verkoston jäsentä, nyt on oiva hetki tehdä se ja lähettää hänet mukaan iloiseen tapaamiseemme. Matka- ja majoituskuluja ei korvata, mutta kannustamme yhdistyksiä korvaamaan niitä aktiivisille vapaaehtoisilleen. 

Jos haluatte lisää tietoa Latunen-verkostosta tai -verkostotapaamisesta tai jos haluatte ilmoittaa yhdistyksestänne jäsenen verkostoon, laittakaa sähköpostia Susannelle, susanne.blomqvist@suomenlatu.fi.

Huom! Ilmoittautumiset verkostotapaamiseen ja koulutukseen 10.9. mennessä.

Ladataan...