Hae OK-Siviksestä tukea yhdistyksenne kursseihin!

pe 14. joulukuuta 2018 09.06.00

Voit hakea tukea kursseihinne jos:

  • Kurssilla on koulutuksellista sisältöä.
  • Kurssilla on selkeät oppimistavoitteet osallistujille.
  • Kurssin toteuttamisesta syntyy yhdistykselle kuluja. Kurssin toteuttamiskuluista korvataan 55 %, mutta enintään 21,5 € /tunti. Eli yhdistyksellä pitää olla myös omarahoitusta kurssin toteuttamiseen.
  • Kurssi on suunnattu yli 15-vuotiaille.
  • Kurssille osallistuu vähintään 7 henkilöä.

Näin haet tukea:

  1. Kirjaudu Sivisverkkoon yhdistyksenne tunnuksilla tai luo yhdistyksellenne tunnukset täältä: https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutuskalenteri
  2. Täytä/tarkista yhdistyksenne tiedot kohdasta ”Henkilöt ja organisaatiot”.
  3. Tee koulutuksen suunnitelma ja hae tukea aikaisintaan 6 kk ennen kurssin alkua ja viimeistään päivää ennen. Hakemus tehdään Sivisverkossa kohdassa ”koulutukset”.
  4. Suunnitelman lisäksi hakemukseen vaaditaan kouluttajien ja osallistujien tiedot sekä tarkka kuluselvitys koulutuksen kuluista. Nämä tiedot voi lisätä hakemukseen kurssin jälkeen.
  5. Jos kurssi toteutetaan Siviksen tuella, tulee Siviksen logon näkyä kurssimainoksissa ja muissa materiaaleissa. OK-Siviksen logon löydät täältä.

Hakuprosessi on pitkähkö, joten varaa siihen hyvin aikaa. Tuen hakeminen on kannattavinta pitkiin kursseihin, joiden toteuttamisesta syntyy kuluja. Tarkat ohjeet tuen hakemiseen löydät täältä. Myös Siviksen chatti verkkosivuilla auttaa tuen hakemisessa.

Katso myös OK-Siviksen tukimateriaali yhdistyksille. Taloudellisen tuen lisäksi OK-Sivis tarjoaa jäsenilleen paljon tiedollista tukea.Hyödynnä Siviksen oppaita, tietoja, tutkimuksia ja ideoita järjestönne toimintaan. Siviksen tarjoamat materiaalit löydät täältä.

Lisätietoja: sirkku.juntunen@suomenlatu.fi, puh. 050 559 7446.

 

Ladataan...