Eloterveiset Lounais-Suomesta

ma 5. elokuuta 2019 12.58.00

LoLa-nallen kanssa pyöräiltiin alkukesällä ja heinäkuun alussa keltaiset LoLa-paidat loistivat Kokemäenjoella, kun Satakunnan Kansansoutua soudettiin Vammalasta Poriin. Aluetapahtumien lisäksi on myös alueemme yhdistyksissä ollut toimintaa. Mukaan on mahtunut mm. melontaa, kirkkovenesoutua, polkujuoksua, pyöräilyä ja maastopyöräilyä, patikointia, kävelyiltoja, frisbeegolfia, perheretkiä, geokätköilyä ja paljon muuta. Heinäkuussa on varmaan monessa yhdistyksessä pidetty pientä hengähdystaukoa, mutta syksy lähestyy pikkuhiljaa ja toiminta vilkastuu.

Suomen luonnon päivänä 31.8. on latualueen koulutuspäivä aiheena retkiruokaa luonnosta. Koulutuspäivän aikana saamme kuulla ja oppia kuinka luonnosta saa täydennystä retkiruokaan. Koulutuspaikka on Rantapiha (Savojärventie, Nousiainen, Savojärven reitin varrella, Kurjenrahkan kansallispuistossa). Ilmoittautua voi 16.8. asti. Koulutuspäivä loppuu klo 14, joten sen jälkeen ehtii hyvin vielä Nuku yö ulkona -tapahtumaankin.

Alueen syyskokous pidetään 5.10. perinteisesti Piknik-risteilyllä. Aluetyöryhmä pyytää jokaista latualueemme yhdistystä tekemään lyhyen esitelmän jostain yhdistyksen kotipaikkakunnan nähtävyydestä tai retkikohteesta, johon naapuriyhdistyksen kannattaisi tulla vierailemaan ja tutustumaan. Kohteita voi olla useampikin kuin vain yksi. Mainitse osoite tai ajo-ohje, paras ajankohta vierailla yms. Käymme näitä kohteita läpi aluekokouksessa. Lisäksi aluetyöryhmä toivoo, että jokainen alueemme latuyhdistys mahdollisuuksien mukaan mainostaisi yhtä oman yhdistyksen tapahtumaa, johon toivoisi muitakin yhdistyksiä osallistumaan. Kokouskutsussa on näistä molemmista tarkemmat ohjeet tai minulta voi tiedustella lisää. Alueen syyskokous on tärkeä yhteinen kokoontuminen ja toivottavasti alueemme yhdistykset jälleen kerran osallistuvat aktiivisesti.  

Ihanaa syksyä odotellessa

Maikki

Marjo Tahvanainen
Lounais-Suomen latualue
alueyhdyshenkilö
puh. 050 377 6596

Kuvassa Satakunnan kansansoudun LoLa-soutajat lounastauolla Kokemäen Tulkkilassa.

Ladataan...