Vie vanhus ulos

ma 8. toukokuuta 2017 14.18.00

Vie vanhus ulos -kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti.

Kampanjan järjestävät Ikäinstituutti ja valtakunnallinen Voimaa vanhuuteen -iäkkäiden terveysliikuntaohjelma. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka halua tehdä hyvää.

Sovi yhteinen ulkoilu läheisesi kanssa tai tarjoudu kävelykaveriksi palvelukodin asukkaalle. Ulkoilu on mahtava hyvinvoinnin edistäjä.
Se virkistää ja rauhoittaa mieltä, kehittää tasapainoa ja lihasvoimaa, terästää muistiaja tarjoaa aistielämyksiä.

Voit osallistua kampanjaan ilmoittamalla ulkoilukerrat kampanjan verkkosivuilla www.vievanhusulos.fi

Jos et tiedä, missä voisit toimia ulkoiluystävänä, niin Ylen sivuilta löydät palvelutaloja ja hoivakoteja, jotka ottavat mielellään vastaan vapaaehtoisia.

Kampanja järjestetään kuudennen kerran 5.9.-5.10.2017.