Tule tutustumaan polkujuoksuun!

ke 25. huhtikuuta 2018 07.30.00

Järjestämme jäsenyhdistystemme kanssa 17 polkujuoksun kokeilutapahtumaa ympäri maata touko-kesäkuun aikana.

Tervetuloa tutustumaan polkujuoksuun. Suomen Latu järjestää 9.5.-7.6. välisenä aikana polkujuoksun kokeilutapahtumia yhdessä 17 jäsenyhdistyksen kanssa. Tapahtumassa käymme koulutetun polkujuoksuohjaajan vetämällä rauhallisella yhteislenkillä, teemme erilaisia maaston mukaisia tekniikkaharjoituksia sekä perehdymme lajin varusteisiin, juoksureitteihin ja turvallisuuteen. Polkujuoksu tutuksi -tapahtumaan ovat tervetulleita uusien polkujuoksijoiden ohella myös kokeneemmat harrastajat.

Lisätietoja ja kiertueaikataulu