Toimintakyselyn vastausaikaa vielä viikko!

to 24. tammikuuta 2019 08.54.00

Yhdistysten puheenjohtajille saapui ennen joulua perinteinen toimintakysely, jonka vastaamiseen on aikaa 31.1. saakka.

Tammikuun loppuun mennessä vastanneet saavat lahjaksi Ticket to moon -riippumaton. Vastauksia on kertynyt jo mukavasti 98 kappaletta mutta vielä odotamme vastauksia ainakin 55 yhdistykseltä, jotta pääsemme samaan upeaa tavoitteeseen kuin viime vuonna. Jos viesti on hukkunut, pyydä se uudelleen johanna.yli-opas@suomenlatu.fi.

KAIKKIEN yhdistysten vastaaminen on tärkeää silloinkin vaikka toimintaa on ollut vähän tai ei ollenkaan.