Tahkon Turpakäräjät Kadettikoululla

ti 25. helmikuuta 2020 16.33.00

40. Tahkon Turpakäräjät pidetään 17.3. Santahaminassa.

Aika:      17.3.2020 klo 13.00 – 15.00

Paikka:  Maanpuolustuskorkeakoulu, Santahamina, Helsinki

Teema: Toimiiko Puolustusvoimat edelleen maamme tärkeimpänä kuntokouluna?

Ohjelma

Maanpuolustuskorkeakoulun tervehdys, esittely ja tilaisuuden avaus; rehtori Jari Kallio

Turpakäräjien käynnistys, käräjätuomari Juhani Salmenkylän kutsuminen, taustan selvittäminen; Tahko Pihkala -seuran pj Tuomo Jantunen

Pääepäilyt: Mitä liikuntaa tämän päivän sotilasjohtajille? Entä varusmiehille? Miksi? Mitä liikuntaa tarvitaan nykyisenä tietokoneaikana?

Esittelijänä professori Heikki Kyröläinen

Todistajina mm. TTT Oili Kettunen, majuri Lasse Torpo, sotaveteraani Aulis Lintunen ja kaksi kadettia KadK 104:ltä

Yleinen keskustelu käräjätuomarin johdolla

Käräjätuomarin ratkaisu

Turpakäräjille ilmoittautuminen 10.3. mennessä osoitteella tuomo@jantunen.fi. Mukaan nimi ja syntymäaika.