Syvenny lajiin - Talviuinnin verkkokurssit 2018

ma 11. joulukuuta 2017 14.28.00

Milloin perustettiin Suomen ensimmäinen talviuintikerho? Montako talviuintipaikkaa on Suomessa? Mitä tarkoitetaan hypotermialla?

Vastaukset taustatietoineen ja tarinoineen löytyvät Talviuinnin verkkokurssin materiaaleista, kuten myös moni muu mielenkiintoinen fakta. Faktalla ei kuitenkaan uida, joten kurssilla paneudutaan käytännönläheisesti videoiden avulla talviuinnin turvalliseen käytäntöön ja uintitekniikkaan.

Talviunnin terveysvaikutukset ovat kovasti pinnalla tällä hetkellä. Verkkokurssilla käydään lajin terveyshyötyjä tarkasti läpi. Lisäksi opiskellaan uintiturvallisuutta, pelastustaitoja sekä tapahtumien järjestämistä.

Kurssi on ilmainen, ja kurssit ohjaa Suomen Ladun talviuintityöryhmän jäsen Marika Koskimäki.

Kursseille voi ilmoittautua tästä linkistä