Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Johanna Yli-Opas ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Suomen Latu etsii uutta puheenjohtajaa

Suomen Latu etsii uutta puheenjohtajaa

ke 19. kesäkuuta 2019 09.00.00

Elokuussa niin Suomen Ladun yhdistyksillä kuin jäsenillä on mahdollisuus ehdottaa puheenjohtajakandidaatteja valintaraadille. Uusi puheenjohtaja valitaan lokakuussa järjestön kokouksessa.

Suomen Ladun pitkäaikainen puheenjohtaja Pekka Alanen jättää tehtävänsä tänä syksynä – 15 vuoden jälkeen. Suomen suurimman ja nopeimmin kasvavan ulkoilu- ja liikuntajärjestön puheenjohtajaksi etsitään avoimella hakumenettelyllä uuttaa kipparia.

Uuden puheenjohtajan etsintä käynnistyy elokuussa. Valintaa varten perustetaan viiden henkilön raati, jolle voi jättää ehdotuksia hyvistä ehdokkaista 19.8.–18.9.2019 välisenä aikana. Valintaraati koostuu järjestön hallituksen ja työntekijöiden edustajista sekä järjestön ulkopuolisista edustajista.

Raadin tehtävänä on esittää oma itsenäinen näkemyksensä valittavasta puheenjohtajasta järjestön kokoukselle. Lopullisen päätöksen uudesta puheenjohtajasta tekee järjestön syyskokous Rokualla sunnuntaina 27.10.2019. Syyskokouksessa ääntä käyttävät Suomen Ladun jäsenyhdistykset.

Lisätietoa valintaprosessista ja ehdotuslomake löytyvät Suomen Ladun kotisivuilta 19.8. lähtien. Ennen sitä yhdistysten ja jäsenten kannattaa aloittaa jo potentiaalisten ehdokkaiden kartoittaminen.

Ladataan...